Operations dagen

I dag är en skit dag!!!!

Dagen började med att vi blev väckt 07.00 och då ville Emmie se på Tv ett tag innan hon skulle duscha så jag passade på att duscha före henne. Sen när det var dags för henne att duscha tog vi bort bandaget på armen och satte en plastpåse över nålen som hon fick igår. Hon duschade och sen ville hon ha kvar plastpåsen. Det bäddades rent i hennes säng och hon fick sjukhuskläder som hon skulle ha på sig under operationen.

Hon blev jätte ledsen när hon skulle få 2 suppar i rumpan men det var ett måste. Sen fick vi gå ned till Magnetröntgen och träffa narkosläkare plus sköterskor som skulle söva henne med hjälp av nålen i armen men med våran vanliga otur så fungerade inte nålen så Emmie blev jätte ledsen. Då bestämdes det att hon skulle sövas med en mask över mun och näsa och det ville hon inte göra så Magnus fick hålla fast henne medans hon sövdes. Jätte jobbigt var det!

Nu är Jag och Magnus på rummet på barnavdelningen och funderar på hur vi ska fördriva denna jobbiga dag, vi känner inte för att göra något men samtidigt så blir vi galen om vi sitter här på rummet eftersom operationen kommer ta hela dagen.

JAG SAKNAR HILMA!

JAG SAKNAR EMMIE!

(Bild från i somras)

Lämna en kommentar